mitt nya liv nr 27?

då har man ännu engång startat sitt nya liv. resan mot ett mer hälsosamt liv "kanske", det är tanken iaf. haha..
började igår, gym, långpromenad och handbollsträning. han en sjuk träningsvärk i ryggen idag, AAAAS GÖTT.
så idag va jag lite schleeet så dega länge innan jag tog mig ut i solen, och va gött det var, OJOJOJ en sväng ner mot slussarna och runt spikön. Trollhättan är faktiskt en sjukt fin stad runt vattenområdena.

när jag väl kom till spikön va de en jävla bråk:S va fan händer tänkte jag. drog ut lurarna och hörde jävla skrik och grejer. fan tänkte jag, klarar jag av 4 pers? KLART JAG GÖR, stora starka fredrik, inga problem!!!!
men tog det lite piano tills en tjej låg å skrek och hade fått en jävla smäll mot skallen och en grabb va påväg att hamna i kanalen, så då fick jag jävlar i mig fart på bena.
väl framme hos den skrikande tjejen så var dom andra 3 på väg bort från stället, jagade väl varandra eller nått liknande. verka inte vara bästa vänner iaf för tillfället.
kolla så det inte kom blod från skallen, sen så kom der 3-4 damer, så då passa jag på att promenera vidare. fan ska jag göra för nytta där när 1-2 tog ett väldigt initiativ och försökte lugna henne och bla bla vad dom nu sa.
tillslut anlände konstaplarna och troligtvis löser dom nog detta. tjejer snacka om att hennes bröder slogs eller nått. fatta inte riktigt men va fan. liten hjälteroll tar jag på mig fast att jag smög iväg och njöt av solen igen..

kör bah!!!

ja då var det ett bra tagsen typ som jag skrivit nått här, helgen va WUNDERBAR!!!! LIVETS FEST!! ni som inte fick vara med tycker jag lite synd om...
Lagfest hela lördagen, kl12 vart de tipspromenad, JAG KOM 2:a YÄÄÄÄÄJ, lille grym, visste ni tex att elektriskastolen gjordes av en jävla tandläkare? enligt nisse :S skit samma, tror jag chansa rätt, om inte björken å emre sa nån annat å förvirra mig där.
Efter det blev de lunch, tunnbrödsrulle på sibylla, SJUKT NICE, fruktansvärt gött och tjockt jävla mätt.
Gick tillbaka mot borgen, möter patrik, climpen, bergstrand inka, "ANDERSSON!! NU TAR VI EN BÄRS PÅ BUTLERS INNAN VOLLYBOLLEN" och jag e ju inte sämre människa än att jag går med på denna geniala idé..
15-17 lira vi fotboll å vollyboll. fotbollen gick sjukt bra, vollybollen sisådär, torska typ allt, vet inte om vätskepauserna tog hårdast på just mitt lag men förluster blev det men jäkligt skoj ändå.
sedan va de duschen, jag å som vi nu kan kalla han "PUKE-ROBIN" kilade hem till mig snabbt, tvungen att göra sig stilig för kvällen, fin outfit men dissa hatten tyvärr, det råka även slinka ner två BOMBER var!! bästa groggen!!! helt plötsligt ska man firra fram gamla stereon och dra med, DJ ANDERSSON leta fram några goa brända plattor från 90-talet och det blev nog succé tror jag. haha...
Grymme festen på ekmans, vi trilla la in 18-19, vet i fan va klockan va när jag å robin ramla in, och det första jag får börja med är att svepa:S inte coolt, jävla otur. men men, bara att köra. blev smörgåstårta och drick, fruktansvärt gött och tror allt drickbart slank ner.
Kan vart en av dom roligaste dagarna/festerna någonsin. hände mkt saker, nisse fick köra live, robin mådde inte bra, och även björkenstam trodde man skulle ner för räkning men han klarade sig även denna gång.

så småningom blev de lippan, sicken skräll!!! NOT! jag, björken, nisse, emre, hannse, långe-marcus ägde mer eller mindre cowboybaren. dra mig baklänge va sköj vi hade, kortet gick tydligen varmt i baren och spriten flöt på fint... det var så sjukt sjukt sjukt jävla NICE NICE NICE, tror nog att alla håller med mig, tom lill-nisse som inte fick komma in igen efter att han vart för fuller efter en lite promenad i friska luften...
som jag sagt tidigare, det är farligt med luft, bättre att ta sig en stänkare så är igång igen!!

ne nu får de vara bra för detta inlägg. men lagfesten var GRYYYYYMMMM
tackar laget, coacher, fans, alla för en fin comeback-säsong och hoppas på nya roliga grejer nästa säsong...


btw, kvällen slutade med kebabrulle med lingonsylt, är det någon som har testat detta och minns hur det smakar får ni gärna tala om det för mig, jag fundera mest över varför de låg sylt i min rulle istället för att njuta av trollis-kebab :)


puke-robin


Linus "emre"


Nisse och Björkenstam

hitta tydligen detta på väg hem, och åt helt fel håll igen!!! inte första gången man går åt fel håll på torget,   kan va så att man saknar lyxtorp

comeback

idag blev de comeback i fotbollen på handbollsträningen iaf :D ett steg i rätt riktning. och vilken comeback de blev, 4 pyttsar satte han ;) OJOJOJ, missa la nått läge men överlag får jag va nöjd, och gött att springa lite :).
nya joggingskorna är grymma asics nått. riktigt najs.
får se om de blir handbolls comeback på söndag, borge, 16:30, KOM Å SE!!!

svar på gårdagens frågor,
lunch? - pastasallad,
a-kassa? - NEJ :(
lipz? - NEJ
morgonpromenad? - ABSOLUT INTE, stonedead när de va dax


ni börjar satsningen till ev kraftprovet. victor A:s träning gör mig lite sugen att hänka på att springa men jag tänket då inte ge mig in i han och björns vad:P de får dom göra upp om själva. men jag kan väll cykelspringa lite å hålla tillbaka klungan så att tempot inte blir så fasligt snabbt i täten ;)

nu ska jag fortsätta kolla på kvällsöppet med ekdal och ladda för morgondagens gym-pass :)

BEACH 2NOLL10, nu jävlar!!!


nya skorna som ska ge resultat är det tänkt. (4måls pjucken)

triss

hej mitt folk!! hoppas allt är bra ute i stugorna.

idag tänkte jag bli miljonär igen... men de sket
sig totalt som vanligt. fast iofs så lever hoppet
fortfarande. köpte 2 trisslotter varav en vann jag
tillbaka 25kr på så kanske kanske finns det en liten
lott med en stor slant på som ligger och väntar på
att jag ska skrapa fram 3 klöver eller nått, fast
frågan e om jag skulle överleva en sån grej.

idag vanka jag 10:07, satte på datorn, blev trött
igen efter en stund, vände mig om OCH STENSOMNADE.
fan va kass jag e som inte kan gå upp som vanligt
folk när jag inte har nått vettigt att göra på
dagarna. så imorgon tänkte jag vara nyttig och gå
upp 9 kanske, ta en rejäl promenad. svettas massor
och sedan kila ner till sjukgymnastiken och träna
fotjävel igen.

ännu en torsdag står och väntar på mig.
FYRA STORA FRÅGOR INFÖR DAGEN!!!
1, Blir det verkligen en morgonpromenad?
2, Blir det någon discodance på Lipz?
3, Vad blir de för lunch?
4, Får jag pengar ifrån a-kassan?

vi får helt enkelt vänta ett dygn och se vad svaren
blir på detta kluriga frågor men jag hoppas på bra
svar på allt :)

nepp nu ska jag ta och se ifall Fuskbyggarna ligger
uppe på tv4play, eller så efterlyst.


vårfix till bilen :)

kom på att det bara är 2 veckr kvar tills 1april typ vilket innebär BILEN KOMMER UR IDE:D eller garage kanske man kallar det. same same. men grymt gött att äntligen få njuta lite utan vårsolen å bara glassa runt men jag blir då inte förvånad om regnregn och massor utav regn kommer nu när det snart är dax.
hitta massa roligt i källarN^
ukf, spolarvätska, torkarblad, bollar, frisbee, lite smått å gott så att säga, allt som behövs för att förgylla min sommar =). 
hitta även påsen med mina feskegrejer.. det vankas ju även öringpremiär 1april så man måste ju vara redo med grejerna ifall det blir nått. men jag åker aldrig ut på en sån tur utan en engångsgrill å lite kôrv :D.
slänger upp en bild på fyndlådan som ger mig lycka och sommarlängtan!

ukf, spolarvätska, torkarblad, 2fotbollar, en beachvollyboll, vax, förstertvätt grejs
Lådan som ska förgylla ännu en fantastisk sommar för mig =)

stora städardagen!!!

OJOJ och oj
jävlar, jag har städat mitt rum idag!!!! tro det eller ej.. så om de blir snöstorm imorgon så tar jag på mig ansvaret.
plocka borta massa papper å skit som kunde slängas, sortera in papper i rätt mappar, damma, dammsög, de som fattas är la bara att moppagolvet men de pallar jag fasen inte. ÄVEN NYA SÄNGKLÄDER!!! as gött.
nyduschad så nu luktar jag gott, mitt rum luktar gött å min säng fräschare än fräsch nästan =)

helt plötsligt börja jag rensa i t-shirtlådan oxå :S vad håller på att hända med mig? blir lite smått orolig men morsan är säkert nöjd, hahaha.

stog i duschen och funderade.. när jag städar själv och inte drar av nån städhjälp på skatten eller vad de e dom gör, kan inte jag få nått för de då?
sparar ju pengar från staten, slösar min arbetsfria tid på att städa, eftersom jag typ är arbetslös och lever på a-kassa så borde jag ju lägga min tid på att söka ett arbete istället och att staten borde kunna pröjsa en städning till mig?
om ni har några tankar om detta så kommentera gärna. vore inte dumt om de finns fler än mig som tycker att vi ungdomar som har de svårt i samhället borde kunna få lite fri städhjälp iaf ett par gånger / år. mer kräver jag inte :)

nu ska jag bara plocka ordnng på alla jäkla vattenflaskor som jag råkade hitta. haha
sjukt träningssugen när man hittade dom och när det är så jäkla gött väder ute :(
får nog bli nya joggingskor om snart och börja träna löp och styrka inför phs om man får göra testerna :)


ha en go kväll.... skepp å hoj!!!

seg helg

en tråkig helg där jag har legat i sängen säkert 99% av tiden på grund utav att jag har käkat nått skumt och har mer eller mindre mått skit från fredag eftermiddag till söndag morgon, men snart ska jag la må bättre får vi hoppas så jag kan gå ut å roa mina kära vänner igen.
hinkat i mig litervis med nyponsoppa, grymt gött =) men de e typ det jag har kunnat få i mig. inte haft speciellt mkt matlust när man bara mår illa å smärtor i mage, axlar, rygg, bröstkorg med mera.


ligger i sängen nu och kollar på wallander. wallander är inspelad i ystar/skåne och antingen så är ystad den stad i skåne som har flest icke skåningar inom befolkningen eller så finns det förlite bra skådisar som snackar skånska.
funderar på detta varje gång jag ser en walle-film men nu får jag slänga upp det här så kanske nån vet svaret.


extra plus till börje, amir och adam i dagens match mot skara ;)

(börje missa ett friläge som vanligt)

ha en go vecka mina kära fans, får försöka skriva lite oftare


dagen

party igår igen... de va roligt som vanligt.. roligt fol och roligt humör så blir de mesta sköj.
dagen har vart lugn å gom lite lunch på mejeriet, men tror ni inte att man hamnar precis
efter ett helt jävla baksetlag!!! BUUUU en snubbe på 2,30 minst och hade fötter som va lika
stora som vår dörrmatta här hemma, bland de största jag sett irl. men maten va la sådär.

hem, powernapa, victor ringde å och så var det dax för shoppingturen som vi har snackat
om att göra denna veckan. sagt å gjort, överby blev de och lädret fick bekänna färg :)
fynda en HATT :D och sedan så blev de ett par röda chinos, lite fränt sådär.
personaltelefonen ringde inne på en av våra utvalda buktiker på överby och jag skulle få
hatten betald om jag svarade, MEN JAG PANGA :/ hade faktiskti vart sjukt roligt om man
svara "välkommen till johnssons kött å video, vad får det lov att vara"

avslutade med ett besökt på vår alla DONKEN :D en stor fet go vaniljmiljshake satt inte dumt
men fick en jävla bräjnfreiiiiiiiiiiiiiis. men men, sånt man får leva med.
victor körde på mcflurry lion deluxe eller nått och cola light. men den där lion alltså, såg fasen
ut som han fit glass med brunsås, skratta så jag grät i ett par minuter. troligtvis är det bara
jag på vår jord som tyckte att det vad så fruktansvärt roligt, hehe.

sedan till datens citat av victor "carens?! haha sosse bil"
(en kia carens körde framför och de första han förknippade med carens de va sossar tydligen)

nu blir de att chilladilla lite innan det bär av till uddevalla och kolla på derbyt,
Kropps Uf eller nått vs KFUM THN a-lag,



plopp

och så har det ploppat :)
min kusin fick ett litet flickebarn idag..
skoj att de kommer lite småkids in i släkten nu.
tråkigt när alla småkusiner växer upp och inte uppskattar mina
jävulskap lika mycket längre. men gryym, får se om de blir
att köpa en gigantisk nalle till nybörjarn eller om de blir att
knalla över med ett par gamla golfklubbor eller ett par bollar
av olika slag. måste la bli en idrotts tjej av bruttan.





börja dan med sjukgymnastik, helt sjukt tråkigt att stå och träna
balans i 30minuter eller vad de nu kan ta.
skynda mig hem och kom på att jag va tokhungrig.
JÄÄÄS THAI BUFFE blev de. gött gött men det är nästan så man
börjar tröttna på det lite, haha.
dagen fortsatte med 1-2timmars sömn och sedan va de dax att
ta mina första löpsteg på 6,5vecka. fasen va gött,
TRO DET ELLER EJ MEN JAG VILL SPRINGA!!!!
trodde aldrig att jag skulle säga detta men jag vill verkligen springa.
funka bättre än förväntat så imorgon blir det att knalla ner igen och
springa å studsa lite med en boll å skjuta lite å hoppa å skutta till den
gräns att jag vågar lita på fotskrället som vägrar bli helg bra men
nu verkar det iaf gå å springa lite lätt och även hoppa lite men
vågade inte riktigt trycka ifrån i upphoppet tyvärr. kanske imon ;)...

kvällen blir la tvärlugn, lite mjusik å tv... en helt vanlig degarkväll



ha de fint, tjabba

RSS 2.0