dagen före

japp, då börjar det närma sig.. imorgon kliver jag in i högskolan västs lokaler och får lite info, men vart ska detta sluta? Kan kan plugga? Finns det inom mig eller måste jag slita som ett björn för att ta mig igenom denna kurs jag har sökt? Jag vet i fasen asså, men om folk orkar läsa till läkare med mera så kan väl jag stå ut i ett halvår för att känna på hetlufte lite innan jag förhoppningsvis inom ett x antal månader/år kommer in på phs, om jag någonsin kommer lyckas. Men klart jag ska de, trägen vinner ju som det så fint heter :). om jag ger upp redan så är det ju iofs ingen idé att söka in.
15? dagar kvar kanske innan ansökningsportalen stängs och mitt personliga brev är som det är, jag vet inte om det är bra eller dåligt. Tycker verkligen inte om att skriva om mig själv. Känns så jädra konstigt att man sitter och beskriver sig själv. Alla vet väl redan att jag är en underbar, snäll, ärlig, rolig, go grabb från Trollhättan som aldrig kan sluta tjöta?

Har ju åkt på den där förkylningen igen och då ligger jag som vanligt i min underbara säng, men de senaste dagarna har jag funderat på om jag måste köpa mig en ny. Min rygg krånglar lite och det kan bero på att man ligger i världens skönaste säng ifrån bronsåldern. RIKTIGT NICE men kanske inte riktigt uppfyller komfortkraven för längre vistelser i sängen, tex 8 timmars sömn? Man spänderar ju ändå jävligt många timmar i livet på att sova i sin säng så då kanske det är värt att slänga upp några tusenlappar för att hålla sig kropp något fräschare.

Nepp, nu vill jag bli frisk iaf, seriestarten börjar närma sig och som nyblivet b-lagsproffs så har man inte tid att ligga i sjukbädden :)

får se om jag kommer på nått vettigt och roligt att skriva nångång :P

hoppas ni tappra läsare har det bra i kylan!!!


hej bloggen!!

haha eller hur är det man säger? :P

Ja det var ju inte igår direkt som jag slängde in ett inlägg här men det beror ju till stor del att jag haft fullt upp på saab i sommar.. En rätt så svettig arbetsperiod kan man lugnt säga men nu står jag på egna ben igen, ensam är stark eller vad är det man säger? ;)
Åter igen har jag lyckats att bli sjuk, varför varför VARFÖR? Orkar inte vara sjuk igen, har äntligen blivit frik å kunnat tränat på bra och förbättrat mig på de olika löptesten och så åker man på halsont och snuva igen :(.

Dagen började med att jag som vanligt, vaknar sjutk tidigt och sedan kan jag inte somna om. Låg och dega i sängen fram tills 10 tiden då det var dax att frukostera lite. Pang in i duschen efter det och ge sig ut i solen för att fixa lite ärenden. Väl hemma igen så ska jag svänga upp på vår parkering, och tro fan att de står en skoda på min stackars parkering, USCH USCH USCH, bara att ge sig iväg till eidar och klada lite och så visade det sig att det var en anstäld på stället som hade snålparkerat på min parkering. Inte okej faktiskt. Fick tillslut min kära parkeringsplats och började vandra hemmåt från parkeringen, blir haffad av en sosse gubbe som slänger till mig en tårtspade :P artig som man är så får man la ta emot den men är de okej att muta folket med tårtspadar? Och om man inte har en tårta, vad ska man då med en tårtspade till? Får helt enkelt ge mig ut på stan lite senare igen och se om alliansen kanske mutar med tårta =).. Om inte så får jag la försöka att baka en tårta nån dag bara för att se om sossarna ger mig kvalitetsgrejer eller om det är skräp.

Nu börjar klockan bli mycket och man kanske borde börja med lunchan. Får bli kycklingwook idag =) livet käk!!!
Får se om man orkar göra en kladdkaka eller om man ska städa rummet oxå kanske.
Men varför göra allt idag iofs, borde kanske spara nått så man har något att greja med någon annan dag.


ha de gött och äntligen har ni något å läsa!!

RSS 2.0